Сега направих тестове работи идеално, дали е възможно да отказва заради мръсен филтър, аз на мястото на оригиналния филтър одеве сложих филтърна вата, тя се ползва в промишлените вентилации и има по- голяма пропускливост от хепа филтъра
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питане за климатроник
Collapse
X
-
Вчера си карам на климатик духа си студено-после за известно време включих на ECOH и така около 5-6 минути, като го изключих въздуха в купето си остана все така без промяна-не тръгна студено. Иначе вентилатора си работи на дисплея не изписва нищо но компресора не се включва. На някой да му се е случвало подобно нещо?166 2.4JTD-00г.
Comment
-
Първоначално публикувано от trop4i Покажи съобщениеВчера си карам на климатик духа си студено-после за известно време включих на ECOH и така около 5-6 минути, като го изключих въздуха в купето си остана все така без промяна-не тръгна студено. Иначе вентилатора си работи на дисплея не изписва нищо но компресора не се включва. На някой да му се е случвало подобно нещо?
Comment
-
колеги да ви помоля нещо да обобщите къде се намират всички бушони и релета за климатика.Днес напълниха цялата система оказа се единия от маркучите на компресора но пак не включва нито перката нито компресора,ги дадоха на късо и въртят,казаха че не стига ток,взех колата зимата и не ми се беше налагало да пускам климатика иначе топло духа перфектно
Comment
-
Първоначално публикувано от trop4i Покажи съобщениеБушона който беше изгорял се намира в предния ляв калник най-отдолу и отпред 10А, смених няколко но в момента в който включа компресора бушона веднага изгаря.Подлежи ли на ремонт компресора или трябва да се сменя?
---------- Post added at 23:19 ---------- Previous post was at 23:16 ----------
Първоначално публикувано от ivo_io Покажи съобщениеколеги да ви помоля нещо да обобщите къде се намират всички бушони и релета за климатика.Днес напълниха цялата система оказа се единия от маркучите на компресора но пак не включва нито перката нито компресора,ги дадоха на късо и въртят,казаха че не стига ток,взех колата зимата и не ми се беше налагало да пускам климатика иначе топло духа перфектноAlfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от trop4i Покажи съобщениеБушона който беше изгорял се намира в предния ляв калник най-отдолу и отпред 10А, смених няколко но в момента в който включа компресора бушона веднага изгаря.Подлежи ли на ремонт компресора или трябва да се сменя?
Така че, откачи проводника непосредствено преди компресора и пробвай. Ако бушонът продължава да гори, търси причината в дал накъсо кабел а не в самия компресор.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
колеги преди малко се появи този надпис и климатроника се побърка "buttons are faulty.
air conditioner working with default settings" което май ще рече "Бутоните са дефектни.климатик, който работи с настройките по подразбиране" демек какво става мамк.....му вчера го гледаха от 7 пак ще го карам да го видят дайте някой и друг акъл до тогава
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеМоя днес работи 5 мин на фулавт.и после мина в авариен режим ,изглежда няма разумно обяснение
колега и моя беше така до преди да ми излезе надписа сега като пробвах всичко е нормално дали пък не е от жегите
Comment
-
Откачих кабела от компресора и пуснах друг кабел със свързан бушон на него, закачих го на буксата на компр. и при запален мотор и включен климатик допирам другия край на кабела до гнездото на бушона където има ток и веднага бушона на другия кабел изгаря. Явно проблема е в компресора.166 2.4JTD-00г.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от zeka1316 Покажи съобщениеколеги може ли да попитам нещо и аз при мен компресора си работи но в купето недуха въобщте нито на стъклата нито централна конзола нито долу в краката на която и степен да е няма никаква реакция много чудно не духа нито на топло нито на студеноНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от trop4i Покажи съобщениеОткачих кабела от компресора и пуснах друг кабел със свързан бушон на него, закачих го на буксата на компр. и при запален мотор и включен климатик допирам другия край на кабела до гнездото на бушона където има ток и веднага бушона на другия кабел изгаря. Явно проблема е в компресора.
---------- Post added at 11:18 ---------- Previous post was at 11:11 ----------
Първоначално публикувано от ivo_io Покажи съобщениеколега и моя беше така до преди да ми излезе надписа сега като пробвах всичко е нормално дали пък не е от жегите).
Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Вчера отворих тия бушони при левия калник (и при мен, макар и рядко изписва грешка)и се оказа, че тези, които съответстват на символа на перките са 30 и 60 ампера. Бяха си здрави, поразмърдах ги, да видим дали ще дава грешка пак166, 2.4 JTD'00
Comment
Comment